responsive site templates


Rólunk

Minőségi multimédiás megoldások

2003 óta vagyunk jelen a piacon, ahol videós és televíziós munkákat végzünk. Legyen szó egy kazetta digitalizálásáról, webes közvetítésről vagy egy tehetségkutató showműsor teljeskörű lebonyolításáról, mi készen állunk a kihívásokra! De bérelhető nálunk 4 kamerás közvetítőkocsi, LED világítás, kamera vagy kamerák, kameradaru (krán).

 

Miklós András

cégtulajdonos, ügyvezető

1996 óta foglakozom televíziózással, videotechnikával. A céget 2003-ban alapítottam, 2006 óta foglalkozunk komolyan műsorkészítéssel. Kezdetben a Zalaegerszegi Televízió számára bonyolítottunk pályázatos műsorokat, majd folyamatosan készítettünk saját gyártású dokumentumfilmeket, ismeretterjesztő műsorokat, referencia és vállalati image filmeket.
2009-ben kezdtük meg a jelenlegi közvetítőautó építését, mellyel az elmúlt években rengeteg műsort készítettük - ezek egy része élő adás volt, a többi felvétel, melyből aztán televíziós adás készült. Megrendelőink voltak többek között az MTV, a Duna TV, a Zenebutik valamint a Zalaegerszegi Televízió.

Szolgáltatásaink

A megrendelő igényeinek minél teljesebb körű kiszolgálása. A reklámfilmtől a komplett műsorkészítésig állunk a megrendelő rendelkezésére.

Reklámfilmek, televíziós műsorok

PR-, reklám- és referenciafilmek, kisfilmek vagy filmsorozatok.

Igény szerint részek kivitelezése vagy teljes körű megvalősítás. Születésnapra, évfordulóra kisfilmek készítése fényképekből, saját anyagokból. Igény eseték helyi, regionális és országos rádiós és TV-s megjelenések szervezése, bonyolítása.

Webes közvetítések

Egy vagy több kamerás internetes közvetítések szervezése, lebonyolítása, komplex kivitelezése – akár a semmi közepén!

Saját YouTube csatornánkon vagy az Ügyfél csatornáján!

Eszközbérlés

Technikáink egy része folymataosan vagy alkalomszerűen bérelhető. 4-6 kamerás FullHD közvetítőautó, akár teljes személyzettel.

Led lámpák
ABC Traveller kamerakrán, Remote head-del
Blackmagic SSD rögzítők

Digitalizálás, DVD gyártás

VHS, VHS-C, Video8, Hi8, BetaSP, analóg hangkazetta és lemez.

Szinte bármilyen analóg hordozóról tudunk digitalizálni. CD-re, DVD-re vagy fájlba, igény szerint. KIsszériás (1-200 db) CD vagy DVD sokszorosítás, nyomtatás, tokkal és borító gyártásssal.

Legutóbbi munkáink

Kalimpa Színház

Legutóbbi forgatásunk

Kalimpa Színház

Webshop reklámfilm

Legutóbbi reklámfilmünk

Webshop reklámfilm

50. házassági évforduló

Legutóbbi kisfilmünk

50. házassági évforduló